Vacatures

docent rekenen (Emmen)

Ben jij een zelfstandige en enthousiaste docent rekenen? Ben je klaar voor een mooie uitdaging bij ons in Emmen en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

docent aardrijkskunde (Gouda)

Ben jij docent aardrijkskunde in het tweedegraads vakgebied en wil je werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan direct bij Antoniuscollege Gouda!
Lees meer

medewerker schoonmaak (Raalte)

Ben jij een energieke man of vrouw die niet bang is de handen uit de mouwen te steken en wil je meehelpen onze prachtige school spic en span te houden? Heb je plezier in schoonmaken en voel je je trots als alles weer blinkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een collega voor een tijdelijke, parttime baan in de schoonmaak!
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs

29-01-2019

Op dinsdag 29 januari 2019 van 14.00 - 17.00 uur vindt een bijeenkomst plaats van de Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs. Het thema is Juridische casuïstiek.

 

Lees meer

Leermiddelenmarkt

05-02-2019

Op 5 februari 2019 organiseert Carmel een leermiddelenmarkt voor alle vaksecties en docenten binnen Carmel.
Lees meer

Uitgelicht

Video Carmel Docentendag 2018

Video Carmel Docentendag 2018

Op dinsdag 27 november 2018 was de Carmel Docentendag 2018. Tijdens deze dag kregen onderbouwdocenten de gelegenheid om kennis met elkaar te delen over het centrale thema: 'Gepersonaliseerd leren met behulp van ICT'. Het was een succesvolle dag met een keynote van Michel van Ast en verschillende break-outsessies van experts binnen en buiten Carmel.
Lees meer
Alle leerlingen mogen meedoen

Alle leerlingen mogen meedoen

In Nederland hebben we het meest kosteneffectieve onderwijs van de wereld. We staan in de top 10 van landen met kwalitatief het beste onderwijs, terwijl de meeste landen die hier instaan meer geld uitgeven aan onderwijs dan Nederland. Ondanks dit gegeven behoren we toch tot de top. Een prestatie van formaat, maar het Nederlands onderwijs heeft de gewoonte om een vrijwillige ouderbijdrage te vragen. Deze bijdrage staat ter discussie deze week.
Lees meer