Vacatures

docent wiskunde (Emmen)

Ben jij een zelfstandige en enthousiaste docent wiskunde? Ben je klaar voor een mooie uitdaging op een gezellige werkplek in Emmen? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

docent Frans (Emmen)

Ben je tweedegraads docent Frans en wil je van 10 december 2017 t/m eind april 2018 aan de slag bij ons in Emmen? Wil je graag lesgeven aan leerlingen in het havo/vwo? Solliciteer dan direct!
Lees meer

administratief medewerker (Hengelo)

Ben jij de administratief medewerkers die per 1 januari 2018 aan de slag wil bij de receptie van Het Twickel College in Hengelo? Ontvang jij met plezier elke dag ons personeel, onze leerlingen en bezoekers en wil je je bezighouden met onder andere verzuimregistratie? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Agenda

Basiscursus Medezeggenschap

01-11-2017

Ben je startend MR-lid en wil je je verdiepen in de beginselen van medezeggenschap? In samenwerking met de Algemene Onderwijsbond biedt Carmel je de mogelijkheid om tijdens de Basiscursus Medezeggenschap inzicht te krijgen in de formele en informele positie van de (G)MR en de deelraden. Ook besteden we aandacht aan hoe een (G)MR effectief invloed kan uitoefenen op beleid. De cursus vindt plaats op woensdag 1 november a.s. in Deventer.
Lees meer

Netwerkdag passend onderwijs

02-11-2017

Op donderdag 2 november (van 9.30 - 16.30 uur) vindt in Deventer de netwerkdag passend onderwijs plaats. Thema: “Gepersonaliseerd leren in passend onderwijs”.
Lees meer

Nationale Schoolleiders Top

11-11-2017

Op zaterdag 11 november 2017 vindt de Nationale Onderwijs Top plaats. Persoonlijk leiderschap staat deze dag centraal.
Lees meer

Uitgelicht

Video Carmel Docentendag

Op dinsdag 10 oktober 2017 was de allereerste Carmel Docentendag. Thema van de dag: Differentiëren in de klas. Docenten van verschillende Carmelscholen kwamen bijeen om kennis uit te wisselen, elkaar te ontmoeten en om elkaar te inspireren.
Lees meer
Persoonlijke groei met Knap Kind

Persoonlijke groei met Knap Kind

Op het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Stormink in Deventer, staat persoonlijke groei en individueel talent hoog op de agenda. Toen locatiedirecteur Han Nijboer in 2014 in aanraking kwam met de “Knap Kind-methode”, kwam dit op het juiste moment. Met deze methode werken brugklassers met hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen) aan verschillende opdrachten. Ze leren dat iedereen uniek is en waar hun eigen kwaliteiten liggen. Zo leren ze zichzelf kennen en ontwikkelen ze zich tot zelfstandige scholieren. Han: ‘We denken vanuit twee uitgangspunten: 1) Ieder mens is OK, je mag er zijn zoals je bent. 2) Verschillen tussen mensen zíjn er niet alleen, maar het helpt ook om met elkaar iets op te bouwen.’
Lees meer