Vacatures

facilitair medewerker (Raalte)

Ben jij een energieke man of vrouw en heb je ervaring als facilitair medewerker of in een soortgelijke baan? Kun je goed omgaan met leerlingen en ben je van vele markten thuis? Lees dan de rest van deze vacature!
Lees meer

docent aardrijkskunde (Haren)

Ben je een eerstegraads docent aardrijkskunde? Weet jij, met jouw passievolle instelling voor het vak aardrijkskundige, de leerstof over te brengen op onze leerlingen? Wil je lesgeven aan leerlingen in havo 5? Kom dan ons team versterken!
Lees meer

docent beeldende vorming (Hengelo)

Wij zoeken een enthousiaste eerstegraads docent beeldende vorming die trots is op zijn/haar vak! Ben jij die docent die havo/vwo-leerlingen weet te motiveren en te inspireren vanuit onze visie 'verwonderen, ondernemen en delen' en ben je beschikbaar voor een baan in Hengelo? Reageer dan snel op deze mooie vacature!
Lees meer

Agenda

Workshop De leerling als onderzoeker (profielwerkstukken)

25-09-2018

Drie Carmeldocenten van de Professionele Leergemeenschap 'De Jonge Onderzoeker' verzorgen op dinsdag 25 september 2018 van 14.30 tot 16.30 uur een workshop 'De leerling als onderzoeker (profielwerkstukken)'. Locatie: Marianum in Groenlo.
Lees meer

MR-enmiddag

27-09-2018

Op donderdag 27 september 2018 vindt de jaarlijkse MR-enmiddag plaats in Hengelo.
Lees meer

Dag van de Leraar

05-10-2018

Op 5 oktober is de internationale Dag van de Leraar/World Teachers’ Day.
Lees meer

Uitgelicht

Praktijkonderwijs

Praktijkonderwijs

Aandacht voor elke mens, voor heel de mens, voor alle mensen: dat motto is scholen voor praktijkonderwijs op het lijf geschreven. Iedere leerling volgt er een eigen route. Die wordt vaak niet alleen afgesloten met een certificaat praktijkonderwijs, maar ook met een of meer erkende branchecertificaten en soms met een diploma. We laten twee Carmelscholen aan het woord hierover.
Lees meer
Leren van en met elkaar

Leren van en met elkaar

Het Carmelcollege Gouda biedt, met uitzondering van praktijkonderwijs, alle vormen van voortgezet onderwijs aan. Gouda kent onderwijs in alle denkbare denominaties. Dat maakt de concurrentie heftig en de strijd om de leerling is hier op alle scholen voelbaar. Het maakt mij trots dat het ons is gelukt om op het Antoniuscollege, de havo/vwo-locatie, een aansprekend en veelzijdig aanbod te realiseren en de instroom van leerlingen fors uit te breiden.
Lees meer