Vacatures

hoofdconciërge (Enschede)

Heb jij een technische achtergrond en kun je goed met jongeren omgaan? Stuur jij collega's op een prettige manier aan en steek je ook zelf graag de handen uit de mouwen voor onderhoud of reparaties? Houd jij het hoofd koel in geval van calamiteiten? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

docent muziek (Raalte)

Ben jij een enthousiaste tweedegraads docent muziek en weet je leerlingen te enthousiasmeren voor je vak? Ben je voor een jaar beschikbaar voor een parttime baan in Raalte? Dan maken we graag kennis met jou!
Lees meer

docent(en) natuurkunde (Raalte)

Ben jij de enthousiaste en gedreven docent natuurkunde in het 1e en/of 2e graads vakgebied die per 1 augustus 2019 aan de slag wil bij Carmel College Salland in Raalte? Wij hebben twee leuke parttime banen die je ook kunt combineren en vertellen je er graag meer over!
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst vertrouwenspersonen

04-06-2019 t/m 04-06-2019

Netwerkochtend voor vertrouwenspersonen binnen Stichting Carmelcollege. Deze vindt plaats in Deventer. Genodigden ontvangen een uitnodiging per e-mail.
Lees meer

Studiedag 'Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling'

04-06-2019 t/m 04-06-2019

​Studiemiddag over de verbeterde 'Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling'​. Wat is er voor scholen veranderd door de nieuwe richtlijnen voor het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling?

Deze studiemiddag vindt plaats in Deventer.

Lees meer

Masterclass Leraren met karakter - naar de vorming van normatieve professionals

06-06-2019

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het professionaliseringstraject teacher leader voor docenten. Het thema van de volgende masterclass is ‘Leraren met karakter - naar de vorming van normatieve professionals' en deze vindt plaats op donderdag 6 juni 2019 van 15.30 - 19.30 uur.
 
Lees meer

Uitgelicht

Baanbrekende LiFo-contracten ondertekend

Baanbrekende LiFo-contracten ondertekend

Op woensdag 15 mei vond de ondertekening plaats van de contracten voor het in het onderwijs baanbrekende Licentie-Foliomodel (LiFo). Vol trots en met vertrouwen in een goede samenwerking in de toekomst zetten een drietal marktpartijen en een distributeur hun handtekening.
Lees meer
Door andermans ogen de wereld ontdekken

Door andermans ogen de wereld ontdekken

Op school verken je de wereld. Soms gaan leerlingen letterlijk op pad, zoals Pèma en Eline, die in het technasium werken aan opdrachten voor echte bedrijven. In andere gevallen is het contact virtueel, zoals bij Pien en Evi, die skypen met en brieven schrijven naar kinderen in Ghana. Maar hoe dan ook: zo’n glimp van een andere wereld maakt dat je anders naar je eigen wereld kijkt.
Lees meer