Passie!

Passie!

20 december 2023

'Gastheer zijn vind ik leuk'

Zijn roots binnen het onderwijs en binnen Carmel reiken diep. Na elf jaar als docent en teamleider op het Avila College begint Kasper Put per 1 januari 2024 als locatiedirecteur op het Marianum in Groenlo.

“Gastheer zijn vind ik leuk, dat kun je de rode draad door mijn leven noemen. Tot twee jaar geleden draaide ik als dj nog regelmatig op bruiloften en feesten. Nog steeds organiseer ik ieder jaar met 200 vrijwilligers de zomerfeesten hier in Hengevelde. Het mensen naar de zin maken, daar word ik gelukkig van. Daar heb je ook in het onderwijs veel aan. Leerlingen, ouders, collega’s: het is belangrijk dat ze zich welkom voelen en op hun plek weten.

Ik kom uit een echt onderwijsgezin. Mijn vader, Jan Put, was jarenlang rector van Lyceum De Grundel en het Marianum, en ook mijn moeder stond voor de klas. Dat ik graag tussen de mensen sta en met groei en ontwikkeling bezig ben, komt bij hen vandaan. Op dit moment werk ik als teamleider op het Avila College. Een leuke rol, waarin je balanceert tussen faciliteren en aanjagen. Op het ene moment sta je tussen de mensen, op het andere moment moet je voor de troepen uitlopen en beslissingen nemen. Dat aanwakkeren ligt mij wel. Laten we aan de slag gaan en het onderwijs toekomstbestendig maken! 

Dat is ook waaraan ik wil bijdragen in mijn nieuwe baan als locatiedirecteur op het Marianum in Groenlo. Na elf jaar leek het me goed om mezelf in een nieuwe omgeving verder te ontwikkelen. En het Marianum is - net als het Avila College - een school met een open cultuur, waar samen leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat. Ik heb er zin in!”

Kasper Put, teamleider bovenbouw op het Avila College in Hengelo, vanaf 1 januari locatiedirecteur Marianum Groenlo
Leeftijd: 34 jaar.
Werkzaam bij Carmel sinds: 2012.
Houdt van: karten (“vanwege de snelheid en de uitdaging”).
Bijzonder: doet bestuurswerk voor de jaarlijkse zomerfeesten op de wei in Hengevelde.Tekst: Suzanne Visser
Fotografie: Niki Kits-Polman

Box typeimage-with-border
Box colorwhite
Box sizelarge
Tegel summary