Loopbaanperspectief bij Carmel

Loopbaanperspectief bij Carmel


Stichting Carmelcollege is een sterke werkgever in het voortgezet onderwijs, met bijna 50 schoollocaties. Onze medewerkers zijn krachtige professionals, die we via ons loopbaanbeleid op alle niveaus faciliteren en uitdagen tot persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en loopbaanperspectief. 
Jouw aanstelling bij Carmel maakt doorstroming mogelijk naar een andere baan binnen Carmel. Bijvoorbeeld als je toe bent aan een nieuwe werkomgeving, of je wilt je carrière op een andere manier een boost geven.

 
Ontwikkeling van docenten

Werk je als docent bij Carmel? Onder het motto ‘scholing geeft uitzicht op betere beloning’ kun je als tweedegraads bevoegde docent via scholing doorgroeien van een LB-functie naar een LC-functie. Heb je een eerstegraads bevoegdheid in een potentieel eindexamenvak havo/vwo én een vaste aanstelling, dan start je bij Carmel in een LC-functie. Ook als eerstegraads docent kun je doorgroeien naar een volgende functieschaal. Via een professionaliseringstraject werk je aan een maatwerkopdracht gericht op (onderwijs)innovatie. 

 

Management development

Leidinggeven in het onderwijs is een vak. Teamleiders, locatiedirecteuren en eindverantwoordelijk schoolleiders kiezen bij ons hun eigen professionaliseringsroute: op wetenschappelijk niveau, of via een master op het gebied van leidinggeven. Heb je nog geen leidinggevende functie maar wel die ambitie? Als aspirant-teamleider kun je een startbekwaamheidstraject volgen, dat je via professionele masters voorbereidt op een toekomstige carrièrestap.

 

Ontwikkelkansen OOP

Dankzij de mogelijkheden in ons loopbaanbeleid kun je bij ons sneller groeien in salaris. Ben je bijvoorbeeld onderwijsassistent, administratief medewerker of beleidsmedewerker? In veel gevallen kun je via een portfoliotraject doorgroeien naar een hogere functiecategorie.

Box typeimage-with-border
Box colorblue
Box sizelarge