Loopbaanperspectief bij Carmel

Loopbaanperspectief bij Carmel


Stichting Carmelcollege is een sterke werkgever in het voortgezet onderwijs, met 45 schoollocaties. Onze medewerkers zijn krachtige professionals, die we via ons loopbaanbeleid op alle niveaus faciliteren en uitdagen tot persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en loopbaanperspectief. 
Jouw aanstelling bij Carmel maakt doorstroming mogelijk naar een andere baan binnen Carmel. Bijvoorbeeld als je toe bent aan een nieuwe werkomgeving, of je wilt je carrière op een andere manier een boost geven.

 
Ontwikkeling van docenten

Werk je als docent bij Carmel? Onder het motto ‘scholing geeft uitzicht op betere beloning’ kun je als LB-docent via scholing doorgroeien naar een LC-functie. Heb je een eerstegraads bevoegdheid in een potentieel eindexamenvak havo/vwo (m.u.v. LO en kunstvakken), dan kun je bij Carmel in een LC-functie starten. LD-functies worden als vacature opengesteld. Carmelbreed ondersteunen we LD-docenten met een professionaliseringstraject, waar je aan een maatwerkopdracht werkt, gericht op (onderwijs)innovatie. 

 

Management development

Leidinggeven in het onderwijs is een vak. Teamleiders, locatiedirecteuren en eindverantwoordelijk schoolleiders kiezen bij ons hun eigen professionaliseringsroute: op wetenschappelijk niveau, of via een master op het gebied van leidinggeven. Heb je nog geen leidinggevende functie maar wel die ambitie? Als aspirant-teamleider kun je een startbekwaamheidstraject volgen, dat je via professionele masters voorbereidt op een toekomstige carrièrestap.

 

Ontwikkelkansen OOP

Dankzij de mogelijkheden in ons loopbaanbeleid kun je bij ons sneller groeien in salaris. Ben je bijvoorbeeld onderwijsassistent, administratief medewerker of beleidsmedewerker? In veel gevallen kun je via een portfoliotraject doorgroeien naar een hogere functiecategorie.

 

Carmel Academie

Ons doel is dat onze medewerkers vanuit intrinsieke motivatie steeds leren en zich ontwikkelen. De ontwikkelingen die we in en voor het onderwijs voor ogen hebben vragen immers om de juiste ondersteuning van en met onze medewerkers. In samenwerking met relevante partners en aanbieders bieden we onze medewerkers een aantrekkelijk scholingsaanbod via de Carmel Academie.

De Carmel Academie is hét professionaliseringsplatform van Carmel. Hier staat al het scholingsaanbod gebundeld en er wordt veel kennis gedeeld. Met het aanbod (trainingen, artikelen, netwerken, e.d.) bieden we collega's de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Box typeimage-with-border
Box colorblue
Box sizelarge
Tegel summary