Vacatures

conciërge / huismeester (Raalte)

Heb jij ervaring met het omgaan en aanspreken van jongeren? Haal jij plezier uit het toezicht houden in de school en houd je ervan om deze zo schoon en opgeruimd mogelijk te houden? Wil je een actieve baan op een school waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan op deze leuke baan als conciërge/huismeester!
Lees meer

docent NASK 1 (Deventer)

Ben jij tweedegraads docent nask1 met lesgevende ervaring? Wij zoeken een collegiale professional die met ons meebouwt aan de school. Past lesgeven in het vmbo goed bij jou en ben je in het nieuwe schooljaar 2017-2018 beschikbaar voor een leuke baan in Deventer? Reageer dan direct!
Lees meer

docent levensbeschouwing (Deventer)

Ben jij een ervaren docent levensbeschouwing in het tweedegraads vakgebied? Wil je met ingang van schooljaar 2017-2018 aan de slag in Deventer? Past lesgeven in het vmbo goed bij jou en ben jij een collegiale professional die bouwt aan de school? Goed dat je dit leest, we maken graag kennis met je!
Lees meer

Agenda

Geannuleerd: masterclass Systematisch evalueren, verbeteren en innoveren

11-05-2017

Door omstandigheden kan de masterclass ‘Systematisch evalueren, verbeteren en innoveren’ op donderdag 11 mei niet doorgaan. De reacties van medewerkers op deze aankondiging benadrukken het belang van dit thema. Daarom organiseren we komend schooljaar alsnog een masterclass over innoveren dit thema. Meer informatie volgt zodra er meer bekend is.
Lees meer

Bijeenkomst Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs

30-05-2017

Op dinsdag 30 mei 2017 van 14.00 - 17.00 uur vindt in het Postillion Hotel in Deventer een bijeenkomst plaats van de Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs. Het thema is ‘Begeleid leren voor VO-leerlingen met psychische problemen’.
Lees meer

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

14-09-2017

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het opleidingstraject voor LD-docenten. Deze masterclass vindt plaats op donderdag 14 september en staat in het teken van leren van 21e eeuwse vaardigheden door Michel van Ast.
Lees meer

Uitgelicht

Carmel Magazine

Carmel Magazine

Het aprilnummer van Carmel Magazine is uit! In dit nummer lees je onder andere over kennisuitwisseling met docenten/leerlingen in het buitenland, over het afscheid van onze voorzitter CvB Romain Rijk, meer gepersonaliseerd leren met het LIFO-model, dienend leiderschap en nog veel meer. Lees snel verder!
Lees meer
Grensoverschrijdende kennisuitwisseling

Grensoverschrijdende kennisuitwisseling

Na een ontmoeting met docenten uit andere landen kijk je met andere ogen naar je eigen onderwijspraktijk, zeggen docenten van twee Carmelscholen.
Lees meer