Vacatures

docent zorg en welzijn (Deventer)

Ben jij tweedegraads docent zorg & welzijn met ervaring binnen het onderwijs? Ben je flexibel en ligt je hart bij het onderwijs? Ben je in het nieuwe schooljaar 2017-2018 beschikbaar voor een baan in Deventer en past lesgeven in het vmbo goed bij jou? Reageer dan direct!
Lees meer

onderwijsassistent zorg en welzijn (Deventer)

Ben jij een onderwijsassistent met ervaring binnen het onderwijs en heb je affiniteit met onder andere het geven van lessen zorg en welzijn? Ben je in het nieuwe schooljaar 2017-2018 beschikbaar voor een baan in Deventer? Past het werken met vmbo-leerlingen goed bij jou? Reageer dan direct!
Lees meer

docent Engels (Raalte)

Ben jij een energieke en actieve docent Engels? Vind jij de relatie met leerlingen belangrijk en ga je graag op zoek naar manieren om hen meer regie over hun eigen leerproces te geven? Ga je voor continue verbetering en goede resultaten? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Lees meer

Agenda

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

14-09-2017

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het opleidingstraject voor LD-docenten. Deze masterclass vindt plaats op donderdag 14 september en staat in het teken van leren van 21e eeuwse vaardigheden door Michel van Ast.
Lees meer

Dag van de Leraar

05-10-2017

De Dag van de Leraar is op 5 oktober 2017 en valt in de Nationale Onderwijsweek. Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs. In Nederland wordt op deze dag de docent van het jaar bekendgemaakt.
Lees meer

Masterclass Deep democracy

23-11-2017

Op 23 november a.s. vindt een masterclass plaats. Nadere informatie hierover volgt z.s.m.
 
Lees meer

Uitgelicht

Nieuwe voorzitter College van Bestuur

Nieuwe voorzitter College van Bestuur

Per 1 september 2017 begint Karin van Oort bij Carmel als voorzitter College van Bestuur. Ze stelt zich graag even voor in een korte introductievideo.
Lees meer

Benoeming Lid Raad van Toezicht en nieuwe vicevoorzitter

Na positief advies van de Gemeenschappelijk Medezeggenschapsraad, het Convent van Schoolleiders en het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege, heeft de Raad van Toezicht pater B.J.J. (Ben) Wolbers (72) benoemd tot lid Raad van Toezicht voor een eerste benoemingstermijn van drie jaar. De benoeming is ingegaan per 1 juli 2017. Zijn functie is gekoppeld aan de kwaliteitszetel van de Orde van de Karmelieten.
Lees meer