Vacatures

decaan (Emmen)

Ben jij de betrokken studieadviseur die onze leerlingen voorziet van passende adviezen? Weet jij alles op het gebied van beroepskeuze en verschillende opleidingsmogelijkheden? Wil je per direct parttime aan de slag bij ons in Emmen? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

docent wiskunde (Oss)

Ben jij 2e graads docent wiskunde en ben jij beschikbaar in het schooljaar 2017-2018? Wil jij aan de slag in het vmbo bij ons in Oss? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

docent geschiedenis (Haren)

Ben jij een enthousiaste en ervaren docent geschiedenis? Reageer dan nu op deze vacature.
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs

30-05-2017

VOL - Op dinsdag 30 mei 2017 van 14.00 - 17.00 uur vindt in het Postillion Hotel in Deventer een bijeenkomst plaats van de Professionele Leergemeenschap Passend Onderwijs. Het thema is ‘Begeleid leren voor VO-leerlingen met psychische problemen’.
Lees meer

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

14-09-2017

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het opleidingstraject voor LD-docenten. Deze masterclass vindt plaats op donderdag 14 september en staat in het teken van leren van 21e eeuwse vaardigheden door Michel van Ast.
Lees meer

Masterclass Deep democracy

23-11-2017

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het opleidingstraject voor LD-docenten. De vierde masterclass vindt plaats op donderdag 23 november en staat in het teken van Deep democracy.
 
Lees meer

Uitgelicht

Leerlingen Bruggertstraat winnen Junior Startup Challenge

Leerlingen Bruggertstraat winnen Junior Startup Challenge

Leerlingen van Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat in Enschede, wonnen de tweede editie van de Junior Startup Challenge. Gefeliciteerd Myrthe van de Velde, Sarah Dahoe, Tijana Mihajlovic en Ricardo Steen! Tijdens de laatste fase van de ondernemerscompetitie is hun onderneming B-Control uit drie finalisten gekozen. De groep overtuigde de jury met het concept tegen het verliezen van waardevolle spullen en wint een ondernemende reis naar Porto in Portugal.
Lees meer
Belpanel

Belpanel

De verkiezingen liggen achter ons. Er is een nieuwe regering in de maak. Die vanzelfsprekend een minister van Onderwijs krijgt. Wat willen we hem of haar meegeven? Wat moet hij of zij doen? Wat heeft het onderwijs nodig? Het Carmelpanel formeert mee aan de hand van de stelling: De nieuwe minister moet eerst een maand voor de klas!
Lees meer