Vacatures

rector (Gouda)

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege zoekt een ervaren schoolleider met hands-onmentaliteit en bindend vermogen. Een koersvaste rector die Carmelcollege Gouda verder doet groeien als sterke, financieel evenwichtige, instelling. Een rector die in een concurrerende onderwijsmarkt het rijke onderwijsaanbod voor havo en vwo bestendigt en het vmbo stevig positioneert. Interesse? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

rector (Hengelo)

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege zoekt een betrokken schoolleider met een breed profiel op de terreinen onderwijs, financiën en bedrijfsvoering. Een koersvaste leider met bindend vermogen, die de onderwijskundige ambities van Scholengroep Carmel Hengelo waarmaakt en het onderwijsaanbod stevig positioneert in een sterk concurrerende onderwijsomgeving. Uitgedaagd? Reageer op deze vacature!
Lees meer

teamsecretaresse (Hengelo)

Wij zoeken een klantgerichte duizendpoot die ons team secretarieel wil ondersteunen. Zorg jij dat vergaderingen en bijeenkomsten altijd tip top worden voorbereid? Hecht jij veel waarde aan het zorgvuldig beheren van (digitale) documenten en ga je graag de uitdaging aan om dit verder te professionaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Agenda

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

Masterclass Leren van 21e eeuwse vaardigheden

14-09-2017

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het opleidingstraject voor LD-docenten. Deze masterclass vindt plaats op donderdag 14 september en staat in het teken van leren van 21e eeuwse vaardigheden door Michel van Ast.
Lees meer

Dag van de Leraar

05-10-2017

De Dag van de Leraar is op 5 oktober 2017 en valt in de Nationale Onderwijsweek. Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs. In Nederland wordt op deze dag de docent van het jaar bekendgemaakt.
Lees meer

Masterclass Deep democracy

23-11-2017

Op 23 november a.s. vindt een masterclass plaats. Nadere informatie hierover volgt z.s.m.
 
Lees meer

Uitgelicht

Nieuwe voorzitter College van Bestuur

Nieuwe voorzitter College van Bestuur

Per 1 september 2017 begint Karin van Oort bij Carmel als voorzitter College van Bestuur. Ze stelt zich graag even voor in een korte introductievideo.
Lees meer

Benoeming Lid Raad van Toezicht en nieuwe vicevoorzitter

Na positief advies van de Gemeenschappelijk Medezeggenschapsraad, het Convent van Schoolleiders en het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege, heeft de Raad van Toezicht pater B.J.J. (Ben) Wolbers (72) benoemd tot lid Raad van Toezicht voor een eerste benoemingstermijn van drie jaar. De benoeming is ingegaan per 1 juli 2017. Zijn functie is gekoppeld aan de kwaliteitszetel van de Orde van de Karmelieten.
Lees meer