Vacatures

docent wiskunde/natuurkunde (Raalte)

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze en innovatieve docent met een tweedegraads lesbevoegdheid voor wiskunde of natuurkunde/scheikunde, die leerlingen op een inspirerende wijze kan motiveren? Wil jij een bijdrage leveren aan vernieuwend onderwijs bij het Carmel College Salland in Raalte? Wij hebben vanaf 1 april 2023 een leuke parttime baan en maken graag kennis met je!
Lees meer

docent wiskunde (Gouda)

Kom jij het gezellige team van Antoniusmavo XL en Antoniuscollege in Gouda als docent wiskunde versterken? We bieden jou voor volgend schooljaar een baan aan voor 0,8 fte tot 1,0 fte met uitzicht op vast! Kom kennis maken met ons.
Lees meer

docent biologie (Emmen)

Ben jij bioloog in hart en nieren? Beschik je over een 1e of 2e graads lesbevoegdheid en past lesgeven in het vmbo bij jou? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

Agenda

Masterclass Waardenbewuste professionalisering

11-05-2023 t/m 11-05-2023

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het professionaliseringstraject teacher leader voor docenten. Op donderdag 11 mei 2023 vindt de vierde, en meteen ook laatste masterclass van dit schooljaar plaats met het thema Waardenbewuste professionalisering: waar sta je voor?
Lees meer

Uitgelicht

Vacaturemarkt Scholengroep Carmel Hengelo

Vacaturemarkt Scholengroep Carmel Hengelo

Wil jij je oriënteren op een mogelijke carrièrestap? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of wil je kennismaken met je mogelijke toekomstige collega’s? Kom dan op donderdagavond 30 maart 2023 naar de vacaturemarkt voor ‘jouw beste plek’!
Op onze scholen (Avila College, C.T. Stork College, Lyceum de Grundel, Twickel College Borne, Twickel College Delden en Twickel College Hengelo - allen onderdeel van Scholengroep Carmel Hengelo), zijn we op zoek naar enthousiaste collega's. Daarom organiseren wij op donderdag 30 maart een vacaturemarkt voor docenten (in opleiding), onderwijsassistenten en door- of mogelijke zij-instromers voor onze schoollocaties.
Lees meer
Hoe was jouw vette dinsdag?

Hoe was jouw vette dinsdag?

Dit is altijd een bijzondere periode: een deel van Nederland neemt een alter ego aan en host in de polonaise, een deel staat op de ski’s, en voor weer een ander deel gaat de dagelijkse gang van zaken op het werk gewoon door. Afgelopen dinsdag was het “vette dinsdag”. Voor de een vanzelfsprekend en voor de ander waarschijnlijk een raadsel. Volgens de katholieke traditie is vette dinsdag “Vastenavond” en daarmee het einde van de carnavalsperiode, waarna er 40 dagen wordt gevast.
Lees meer