Vacatures

medewerker communicatie (Enschede)

Ben jij een communicatieprofessional die thuis is in de wereld van online communicatie? Wil jij een bijdrage leveren aan de positionering van het Bonhoeffer College in Enschede? Word jij enthousiast van mooie content en sprekende beelden? Lees dan de rest van deze vacature!
Lees meer

docent informatica, eerste graads (Enschede)

Ben jij een bevlogen, eerstegraads docent informatica, bevoegd of bijna afgestudeerd? Kijk jij met een frisse blik naar je vak en vind je het een uitdaging om je kennis over te brengen aan leerlingen? Ben je beschikbaar per 26 augustus 2019 voor een baan in Enschede? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

docent Engels (Oldenzaal)

Ben jij een energieke docent Engels? Vind jij relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk taal is en kun jij verband leggen tussen taal en praktijk? En zie je Engels ook als doeltaal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst vertrouwenspersonen

04-06-2019 t/m 04-06-2019

Netwerkochtend voor vertrouwenspersonen binnen Stichting Carmelcollege. Deze vindt plaats in Deventer. Genodigden ontvangen een uitnodiging per e-mail.
Lees meer

Studiedag 'Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling'

04-06-2019 t/m 04-06-2019

​Studiemiddag over de verbeterde 'Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling'​. Wat is er voor scholen veranderd door de nieuwe richtlijnen voor het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling?

Deze studiemiddag vindt plaats in Deventer.

Lees meer

Masterclass Leraren met karakter - naar de vorming van normatieve professionals

06-06-2019

Carmel biedt haar medewerkers enkele interessante en uitdagende masterclasses aan. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle Carmelmedewerkers en zijn tegelijkertijd onderdeel van het professionaliseringstraject teacher leader voor docenten. Het thema van de volgende masterclass is ‘Leraren met karakter - naar de vorming van normatieve professionals' en deze vindt plaats op donderdag 6 juni 2019 van 15.30 - 19.30 uur.
 
Lees meer

Uitgelicht

Baanbrekende LiFo-contracten ondertekend

Baanbrekende LiFo-contracten ondertekend

Op woensdag 15 mei vond de ondertekening plaats van de contracten voor het in het onderwijs baanbrekende Licentie-Foliomodel (LiFo). Vol trots en met vertrouwen in een goede samenwerking in de toekomst zetten een drietal marktpartijen en een distributeur hun handtekening.
Lees meer
Door andermans ogen de wereld ontdekken

Door andermans ogen de wereld ontdekken

Op school verken je de wereld. Soms gaan leerlingen letterlijk op pad, zoals Pèma en Eline, die in het technasium werken aan opdrachten voor echte bedrijven. In andere gevallen is het contact virtueel, zoals bij Pien en Evi, die skypen met en brieven schrijven naar kinderen in Ghana. Maar hoe dan ook: zo’n glimp van een andere wereld maakt dat je anders naar je eigen wereld kijkt.
Lees meer