Vacatures

Docent geschiedenis / Mens & Maatschappij (Heesch)

Ben jij docent geschiedenis en mens & maatschappij in het tweedegraads vakgebied en wil je graag lesgeven in het vmbo en de mavo? Ben je vanaf 1 december beschikbaar voor deze parttime baan in Heesch? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Docent Engels (Oldenzaal)

Ben jij docent Engels in het tweedegraads vakgebied? Wil jij tijdelijk parttime aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? En ben je per direct beschikbaar? Dan maken wij graag kennis met je!  
Lees meer

Docent Duits (Losser)

Ben jij docent Duits en heb je affiniteit met lesgeven aan vmbo-leerlingen in de onderbouw? Ben je per direct beschikbaar voor een tijdelijke parttime baan bij ons in Losser? Reageer dan direct!
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

iPads in het onderwijs

iPads in het onderwijs

Vier jaar geleden was het Bonhoeffer College een van de eerste VO-scholen waar eersteklassers met een iPad gingen werken. Wat zijn de plussen en minnen gebleken? Hoe ziet de toekomst eruit?
Lees meer
Gitti Burema rector Marianum

Gitti Burema rector Marianum

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. Gitti Burema-Bekhuis MME benoemd tot rector van Scholengemeenschap Marianum te Groenlo/Lichtenvoorde. De benoeming gaat in per 1 april 2017.

Lees meer