Vacatures

Zorgcoördinator (Gouda)

Zorg jij ervoor dat de leerlingbegeleiding op orde is? Wil jij werken aan onderwijskundige ontwikkelingen op onze school? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van passend onderwijs en heb je interesse in een baan als zorgcoördinator? Maak dan werk van deze tijdelijke vacature!   
Lees meer

Docent informatica, 1e graads (Emmen)

Wil je lesgeven op een school die groeit en die een breed onderwijsaanbod heeft? Wil je parttime of fulltime aan de slag bij ons in Emmen en ben je per 1 mei 2016 beschikbaar? Dan is deze baan iets voor jou!
Lees meer

Docent Engels (Gouda)

Ben jij een tweedegraads docent Engels en wil je per direct aan de slag bij ons in Gouda? Ben je parttime beschikbaar voor deze tijdelijke functie? Dan maken wij graag kennis met je!  
Lees meer

Agenda

VO-congres

VO-congres

31-03-2016

Op 31 maart 2016 vindt het jaarlijkse VO-congres plaats. Het negende VO-congres draait om ruimte voor de docent. Hoe maken we van onze scholen een inspirerende en aantrekkelijke werkplek/leergemeenschap waar niet alleen de ambities van leerlingen maar ook docenten, schoolleiders en bestuurders permanent worden uitgedaagd ‘t beste uit zichzelf te halen.
 
Lees meer

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

04-04-2016

Op maandag 4 april 2016 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Schoolleidingendag

14-04-2016

Op donderdag 14 april 2016 vindt de jaarlijkse Schoolleidingendag van Carmel plaats. Deze wordt gehouden bij het Bilderberg Hotel in Wolfheze.

Lees meer

Uitgelicht

Carmel Award: inzendperiode bijna van start

Carmel Award: inzendperiode bijna van start

Vanaf maandag 15 februari kunnen Carmelscholen havo- en vwo-profielwerkstukken inzenden om mee te dingen naar de Carmel Award. De inzending loopt tot en met 9 maart 2016.
Lees meer
Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Softwareleverancier SOMtoday BV en digitale nakijkapplicatie Revisely gaan samenwerken. Docenten kunnen vanuit SOMtoday ingeleverde werkstukken snel en efficiënt nakijken met Revisely. Revisely ondersteunt de docent bij het gehele proces rond schrijfopdrachten. Jeroen Fransen, CEO van Revisely: “Met deze tool bespaart een docent aanzienlijk tijd bij het geven van uitgebreide en gestructureerde feedback. Onderzoek toont aan dat dit iets is waar docenten echt behoefte aan hebben”.
Lees meer