Vacatures

Teamleider vmbo onderbouw (Hengelo)

Ben je een ervaren manager in het onderwijs met een groot hart voor het vmbo? Wil je als teamleider de bruggenbouwer zijn tussen het basisonderwijs en het vmbo. Wil je mede vormgeven aan het nieuwe vmbo-onderwijs binnen Scholengroep Carmel Hengelo én wil je meedenken over de invulling van nieuwbouw? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent scheikunde 1e graads (Haren)

Ben jij docent scheikunde en zoek je een baan waarbij je je kennis over kunt brengen op leerlingen in de bovenbouw? Ben je sterk op inhoud én didactiek? Maak dan werk van deze vacature!
Lees meer

Applicatiebeheerder SOMtoday (Groenlo)

Heb jij kennis van en ervaring met leerlinginformatiesystemen zoals SOMtoday? Wil je aan de slag als applicatiebeheerder binnen het voortgezet onderwijs? Ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Uitgelicht

Het Hooghuis heeft gezonde kantines

Het Hooghuis heeft gezonde kantines

De schoolkantines van Het Hooghuis in Oss zijn door het Voedingscentrum officieel bestempeld als 'gezond'. Donderdag werd dat op locatie ZuidWest feestelijk gevierd.

Lees meer
checkjeschoolgebouw.nl

checkjeschoolgebouw.nl

De Algemene Rekenkamer start een landelijk onderzoek naar de kwaliteit van schoolgebouwen. Op de site checkjeschoolgebouw.nl kunnen leerlingen en leerkrachten via een korte vragenlijst hun eigen schoolgebouw beoordelen. Ook kun je er foto’s van het schoolgebouw uploaden. Met de resultaten wil de rekenkamer de geschiktheid van de gebouwen voor het onderwijs laten zien.
 

Lees meer