Vacatures

Teamleider vwo (Haren)

Voor het team vwo zoeken wij een teamleider met een koersvaste focus op onderwijs en onderwijsverbetering. Ga jij graag het gesprek aan over onderwijsresultaten en vertelt jouw analytisch vermogen je feilloos waar je moet (bij)sturen? Ben jij de energieke, mens- en relatiegerichte leidinggevende die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent science (Raalte)

Ben jij de docent die een combinatie van techniek, natuurkunde en scheikunde perfect beheerst? Maak jij onze onderbouwleerlingen havo/atheneum enthousiast voor deze vakken? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Docent Duits, 1e graads (Almelo)

Ben jij eerstegraads docent Duits en breng jij onze bovenbouwleerlingen havo/vwo graag de Duitse taal en cultuur bij? Ben je geïnteresseerd in een baan met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

Agenda

Studiedag vertrouwenspersonen

13-10-2015 t/m 13-10-2015

Lees meer

Schoolleidingendag

14-04-2016

Op donderdag 14 april 2016 vindt de jaarlijkse Schoolleidingendag van Carmel plaats. Deze wordt gehouden bij het Bilderberg Hotel in Wolfheze.

Lees meer

Uitgelicht

Pius X College trots op meiden in de techniek

Pius X College trots op meiden in de techniek

Op veel plekken doen scholen en bedrijven er alles aan om meisjes te interesseren voor een opleiding en baan in de techniek. Maar vaak lukt het niet. Bij Pius X in Almelo is het wel gelukt. Daar heeft 61 procent van de leerlingen gekozen voor een technische opleiding.
Lees meer
Bonhoeffer College in actie voor goede doelen

Bonhoeffer College in actie voor goede doelen

Vanaf dinsdag 1 september komt het Bonhoeffer College in actie tijdens haar jaarlijkse goede doelen actie. Onder het motto "Jongeren voor elkaar, Bonhoeffer voor Enschede" gaan leerlingen en medewerkers van alle locaties zo veel mogelijk geld inzamelen voor twee goede doelen in Enschede.
Lees meer