Vacatures

Docent CKV (Oldenzaal)

Ben jij docent CKV en wil je tijdelijk aan de slag bij ons in Oldenzaal? Ben je een stevige persoonlijkheid en flexibel ingesteld? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent economie / M&O 1e graads (Hengelo)

Ben jij de eerstegraads docent economie/M&O die het leuk vindt om les te geven aan leerlingen in de bovenbouw? Wil je aan de slag op onze locatie in Hengelo? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent Duits (Deventer)

Ben jij een ervaren docent Duits? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed taalonderwijs? Passen onderbouwleerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Agenda

Basiscursus Medezeggenschap

04-12-2014 t/m 04-12-2014

De Basiscursus Medezeggenschap vindt plaats op donderdag 4 december 2014 en is bedoeld voor startende MR-leden binnen Carmel. Opgeven voor deze cursus kan tot en met 19 november 2014. Mocht het aantal inschrijvingen daar aanleiding toe geven, dan wordt deze cursus begin volgend jaar nogmaals aangeboden.

Lees meer

Bijeenkomst loopbaanbeleid OOP

04-12-2014

Carmel vindt het van groot belang om de ontwikkeling van haar medewerkers te stimuleren en te faciliteren. Het Carmelloopbaanbeleid OOP is gericht op de brede ontwikkeling van onderwijsondersteunend personeel. Het beleid beschrijft o.a. doorgroeimogelijkheden en de wijze waarop deze doorgroei mogelijk is.

Lees meer

Uitgelicht

Jeugdlintjes voor Canisius

Jeugdlintjes voor Canisius

Burgemeester Mervyn Stegers heeft donderdagmiddag 20 november twee jeugdlintjes uitgereikt op Canisius Tubbergen. Dit aan Jorick Webbink (12 jaar) uit Geesteren en klas 1KG4 van de school.

Lees meer
Carmel Award profielwerkstuk 2015

Carmel Award profielwerkstuk 2015

"Geschiedenis van Chinezen in Nederland en Oss" en "Herbestemming van het Seahorseterrein in Hengelo" kwamen het afgelopen jaar als winnaars uit de bus. Het profielwerkstuk is op dit moment weer een hot item onder examenleerlingen. Dat betekent dat Carmel alweer druk bezig is om de Carmel Award 2015 te organiseren. De finale vindt dit schooljaar plaats op donderdag 9 april 2014 bij Lyceum De Grundel in Hengelo.

Lees meer