Vacatures

Docent handel en administratie (Deventer)

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent handel en administratie die onze bovenbouwleerlingen vmbo les wil geven? Wil je in het nieuwe schooljaar fulltime bij ons in Deventer aan de slag? Solliciteer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent zorg en welzijn (Deventer)

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent zorg en welzijn die onze bovenbouwleerlingen vmbo les wil geven? Wil je in het nieuwe schooljaar bij ons in Deventer aan de slag? Solliciteer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docenten Engels (Deventer)

Ben jij de tweedegraads docent Engels die onze leerlingen in kader mavo enthousiast maakt over de Engelse taal en cultuur? Wil je in het nieuwe schooljaar bij ons in Deventer aan de slag? Solliciteer dan op deze vacature!  
Lees meer

Agenda

Afsluiting tweede tranche Datateams

25-06-2015

De tweede tranche van het UT- en Carmelproject Datateams rondt aan het einde van dit schooljaar af. Ter afsluiting hiervan is op donderdag 25 juni 2015 een ontmoetingsmiddag gepland voor alle leden van de datateams en overige belangstellenden.

Lees meer

Uitgelicht

Leerling Bonhoeffer College gebruikt robot om lessen te volgen

Leerling Bonhoeffer College gebruikt robot om lessen te volgen

Het was even wennen voor de leerlingen en docenten van het Bonhoeffer College, locatie Van der Waalslaan. Maar inmiddels kijkt niemand meer op als er een lesrobot door de gangen van de school rijdt. Dankzij deze robot kunnen langdurig zieke leerlingen vanuit huis actief meedoen aan de lessen. 'De lesrobot brengt onderwijs op afstand heel dichtbij.'

Lees meer
Leerlingen De Thij halen Cambridge diploma

Leerlingen De Thij halen Cambridge diploma

Twents Carmel College, locatie De Thij, startte dit jaar met een pilot Cambridge English. En met succes! Van de 25 leerlingen die dit volgden, hebben 8 leerlingen examen gedaan. Deze leerlingen zijn allemaal geslaagd voor hun diploma van Cambridge Advanced English van de University of Cambridge. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer