Vacatures

docenten vmbo (Gouda)

Ben je tweedegraads docent en sta jij open voor een nieuwe baan op onze mooie school voor vmbo, mavo en ISK? Wij zijn De Meander, wij zijn een vakcollege en een 'School met Power!' We zijn op zoek naar ambitieuze docenten voor diverse vakken. Kom jij ons team volgend schooljaar graag versterken? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

roostermaker (Hengelo)

Ben jij de flexibele, ervaren en communicatieve roostermaker die ons helpt een jaarrooster te maken dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school? En wil je graag aan de slag voor het vmbo in Hengelo? Ben je per direct of zo spoedig mogelijk beschikbaar? Reageer dan direct!
Lees meer

docent ckv, tekenen en handvaardigheid (Oldenzaal)

Ben jij docent ckv en ben je ook in staat om lessen tekenen en handvaardigheid te geven? Heb jij een tweedegraads lesbevoegdheid en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Agenda

Masterclass 'Heel de mens' (brede vorming)

09-03-2017

Op donderdag 9 maart (van 13.30 - 19.30 uur) vindt de derde masterclass plaats in het kader van het professionaliseringstraject LD-docenten. Het thema van deze masterclass is in de onderwijswereld heel actueel en is zeker binnen Carmel een belangrijk onderwerp van gesprek: Heel de mens (brede vorming). Tijdens deze middag volg je drie workshops.
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst vmbo

28-03-2017

Op dinsdag 28 maart 2017 van 15.00 - 19.30 uur vindt de netwerkbijeenkomst vmbo plaats. De doelgroep van deze bijeenkomst is alle Carmelleidinggevenden binnen het vmbo. De locatie en het programma volgen zo snel mogelijk in februari 2017.
Lees meer

Uitgelicht

Karin van Oort nieuwe bestuursvoorzitter Stichting Carmelcollege

Karin van Oort nieuwe bestuursvoorzitter Stichting Carmelcollege

De Raad van Toezicht van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw K. (Karin) van Oort MSM benoemd tot voorzitter College van Bestuur van Stichting Carmelcollege. De benoeming gaat in per 1 september 2017.
Huidig bestuursvoorzitter Romain Rijk legt in zijn 40ste dienstjaar bij Carmel vanaf die datum zijn voorzitterschap van het College van Bestuur neer vanwege het expireren van zijn laatste zittingstermijn. Hij blijft actief in het VO, o.a. als toezichthouder.
Lees meer
Junior Startup Challenge

Junior Startup Challenge

In samenwerking met Saxion Centrum voor Ondernemerschap organiseert een aantal Carmelscholen de Junior Startup Challenge. Tijdens de Junior Startup Challenge strijden vmbo-, havo- en vwo-leerlingen van Carmel tegen elkaar op het gebied van ondernemerschap. Inschrijven kan tot en met zondag 5 maart 2017. De challenge is ideaal voor leerlingen met een goed idee voor een product of dienst. Geef je les aan ondernemers in de dop en willen jouw leerlingen werk maken van hun goede idee? Lees dan snel verder!
Lees meer