Vacatures

Docent / vakinnovator wiskunde, 1e graads (Raalte)

Ben jij 1e graads docent wiskunde en per 1 augustus beschikbaar voor een baan bij ons in Raalte? Kun jij naast lesgeven aan onze bovenbouwleerlingen havo/vwo ook de vakgroep wiskunde aansturen? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent wiskunde (Raalte)

Ben jij 2e graads docent wiskunde en per 1 augustus beschikbaar voor een baan bij ons in Raalte? Wil je lesgeven aan onze onderbouwleerlingen en ben je op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij geknipt voor deze baan!
Lees meer

Docent Duits, 1e of 2e graads (Gouda)

Ben jij docent Duits met een 1e of 2e graads onderwijsbevoegdheid, die op eigentijdse wijze invulling kan geven aan lessen in de onder- en bovenbouw?  Wil je in het nieuwe schooljaar aan de slag op een ambitieuze school voor havo/vwo met TTO en Technasium? Reageer dan op deze fulltime vacature!
Lees meer

Agenda

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 3e aanvraagtermijn

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 3e aanvraagtermijn

09-05-2016

Heb jij als leraar een goed idee waarmee je het onderwijs van onderop kunt vernieuwen en verbeteren? Blijkt het realiseren van dit idee toch een hele uitdaging? Dan is het LerarenOntwikkelFonds (LOF) bedoeld voor jou. LOF ondersteunt met budget, begeleiding, een podium en een netwerk van gelijkgestemde collega’s.  Wil je jouw initiatief indienen? Wacht niet te lang! Dit schooljaar is er nog één aanvraagmoment voor subsidie: 9 mei 2016.

Meer informatie vind je op de website van LOF.

Lees meer

Dag van de Bouw

26-05-2016 t/m 26-05-2016

Het bouwproces van Carmel College Salland, locatie H/V, is naar grote tevredenheid verlopen. Daar zijn we trots op en we willen dit graag met je delen. Daarom organiseert Carmel College Salland (CCS) samen met de afdeling Huisvesting & Facilities (H&F) op donderdag 26 mei 2016 een ‘Dag van de Bouw’. Deze dag is speciaal bedoeld voor collega’s die te maken hebben met bouwactiviteiten, maar ook collega’s op scholen die (nog) niet bouwen zijn van harte welkom.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst vmbo

14-06-2016 t/m 14-06-2016

Op dinsdag 14 juni 2016 vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst vmbo plaats. Locatie: Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug in Rijssen.
 
Lees meer

Uitgelicht

Mijn Passie

Mijn Passie

‘Al sinds het moment dat ik besloot geschiedenisdocent te worden, ben ik bezig met mijn visie op onderwijs. Het gebruik van verhalen spreekt mij aan, want daardoor komt het vak tot leven. Sommige jongeren vinden geschiedenis saai, maar dat verandert als je het voor hen persoonlijk maakt of over leeftijdgenoten vertelt.'
Lees meer
Leren stimuleren

Leren stimuleren

Dat is wat we dagelijks bij onze leerlingen doen: hen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. We weten dat het hebben van hoge verwachtingen van leerlingen het leren enorm stimuleert. Dat geldt ook voor ons.
Lees meer