Vacatures

Teamleider voortgezet onderwijs (Deventer)

Bent u de onderwijskundig leider die leiding en sturing wil geven aan diverse onderwijsontwikkelingen? Bent u in staat vertrouwen uit te stralen op een schoollocatie die aan vele veranderingen onderhevig is? Stimuleert u initiatieven die leiden tot de verbetering van het onderwijs en de organisatie? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

Lid directie (Groenlo, Lichtenvoorde)

Wilt u met visie en beleid bijdragen aan de ontwikkeling van ons onderwijs? Heeft u een goed gevoel voor strategische processen en strategische keuzes? Bent u in staat om een heldere koers uit te zetten? En bent u een motiverend en inspirerend leidinggevende? Dan is Marianum op zoek naar u!  
Lees meer

Directeur (Tubbergen)

Heb jij managementervaring in het voortgezet onderwijs? Wil je leidinggeven aan onze school in Tubbergen waar ‘Twentse’ nuchterheid tot uiting komt in eerlijke, heldere communicatie en in het nastreven van reële doelen? Wil je als lid van de directieraad ook een bijdrage leveren aan bovenschoolse beleidsontwikkeling? Lees dan deze vacature!
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst werkgroep Waardengericht Leren

12-05-2015 t/m 12-05-2015

De Carmelwerkgroep Waardengericht Leren bestaat uit collega's van het bestuursbureau en onze scholen. Zo'n vijf keer per jaar komt de werkgroep in Deventer bij elkaar.

Lees meer

Afsluiting tweede tranche Datateams

25-06-2015

De tweede tranche van het UT- en Carmelproject Datateams rondt aan het einde van dit schooljaar af. Ter afsluiting hiervan is op donderdag 25 juni 2015 een ontmoetingsmiddag gepland voor alle leden van de datateams en overige belangstellenden.

Lees meer

Uitgelicht

Carmel Magazine

Carmel Magazine

Het aprilnummer van Carmel Magazine is uit! In dit nummer lees je onder andere de volgende artikelen:
'We spreken nu dezelfde taal' (het Zorgvierkant), aandacht voor groei leerlingen (gepersonaliseerd leren), ‘Fusie Oss vergroot ruimte voor keuzes leerlingen’ en ook bewegen is een leervak.

Lees meer
Leerlingen Pius X College en Maartenscollege winnen Carmel Award 2015

Leerlingen Pius X College en Maartenscollege winnen Carmel Award 2015

Op donderdag 9 april vond in Hengelo de finale van de Carmel Award 2015 plaats. Uit de acht genomineerde groepen zijn leerlingen uit 5 havo van het Pius X College (Almelo) en uit 6 vwo van het Maartenscollege (Haren) als winnaars uit de bus gekomen. Zij steken niet alleen de titel "Beste Carmelprofielwerkstuk 2015" in hun zak, maar ook een mediacheque ter waarde van € 500.

Lees meer