Vacatures

Docent natuurkunde (Haren)

Ben jij docent natuurkunde in het 2e graads vakgebied en wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen in de onderbouw? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Teamleider ICT (Hengelo)

Als procesgerichte, aansprekende en op samenwerking gerichte teamleider richting geven aan onze vernieuwde ICT-organisatie (ca. 30 fte). Verantwoordelijk zijn voor de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van Carmelbreed ICT-beleid en -dienstverlening. Je voelt je thuis in een informele, mensgerichte maar complexe organisatie. Je gaat de nodige uitdagingen niet uit de weg. Spreekt dit je aan? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Docent levensbeschouwing (Oldenzaal)

Heb je een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak levensbeschouwing? Draag je graag bij aan de algemene vorming van leerlingen? Is lesgeven in de onderbouw vmbo een uitdaging die bij jou past? Dan nodigen we je uit te solliciteren!  
Lees meer

Uitgelicht

Project Datateams sluit af

Project Datateams sluit af

Donderdag 25 juni 2015 kwamen tien Carmeldatateams van de tweede tranche vanuit het hele land bijeen bij Carmelcollege Salland in Raalte. Hier hebben zij hun resultaten en ervaringen van de afgelopen twee jaar gedeeld.
Lees meer
Jaarverslag 2014

Jaarverslag 2014

Het jaarverslag 2014 van Stichting Carmelcollege is verschenen. In dit jaarverslag legt Carmel verantwoording af over het kalenderjaar 2014. In het jaarverslag tref je het verslag van de Raad van Toezicht, het bestuursverslag en de jaarrekening.

Lees meer