Vacatures

Docent Engels (Oldenzaal)

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze tweedegraads docent Engels? Heb je interesse in verschillende aspecten van de Engelse taal en wil je luisteren, lezen, spreken en schrijven op een hoog niveau onderwijzen? Wil jij als gemotiveerde docent Engels onderwijs verrijken door inzet van ICT? Solliciteer dan nu op deze vacature!  
Lees meer

Docent aardrijkskunde (Eindhoven)

Ben jij 2e graads docent aardrijkskunde en ben je per 1 november beschikbaar voor een parttime baan op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven? Heb je affiniteit met lesgeven in de onderbouw havo/vwo? Solliciteer dan direct!
Lees meer

Docent AVO (Hengelo)

Ben jij docent AVO en wil je lesgeven aan onze onderbouwleerlingen vmbo basis en basis/kader? Ben je per 1 augustus 2016 vier dagen in de week beschikbaar voor een tijdelijke baan in Hengelo? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

Ontwikkelingen levensbeschouwing

Ontwikkelingen levensbeschouwing

In het onderwijsveld wordt  Biesta tegenwoordig regelmatig aangehaald, die naast kwalificatie het belang van persoonsvorming en socialisatie als opdracht voor het onderwijs benadrukt. Het rapport ‘Ons onderwijs 2032’ roept landelijk veel beweging op rondom het vakgebied religie en levensbeschouwing in het onderwijs. Ook Koers 2020 gaat expliciet in op het belang van een bredere opvatting van de opdracht van onderwijs.
Lees meer

Onderwijs op maat met de lesrobot

Carmelschool het Bonhoeffer College, locatie Van der Waalslaan, biedt met de lesrobot onderwijs op maat voor leerlingen die niet in staat zijn om de lessen op school te volgen.
Lees meer