Vacatures

Docent Engels (Haren)

Ben jij docent Engels in het 2e graads vakgebied en wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent Engels, 1e graads (Haren)

Ben jij docent Engels in het 1e graads vakgebied en wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Teacher of Physics and Mathematics (Haren)

Are you an experienced teacher of Physics and Mathematics who would like work in an international setting? Are you interested in a job in the north of the Netherlands? Then this vacancy might be an excellent opportunity for you!  
Lees meer

Agenda

Schoolleidingendag

14-04-2016

Op donderdag 14 april 2016 vindt de jaarlijkse Schoolleidingendag van Carmel plaats. Deze wordt gehouden bij het Bilderberg Hotel in Wolfheze.

Lees meer

Uitgelicht

Past Carmel bij jou?

Past Carmel bij jou?

Werken in het voortgezet onderwijs betekent werken met jonge mensen. Je werk is nooit saai: leerlingen leren van jou, maar jij kunt ook veel van hen leren.
Lees meer
Project Datateams sluit af

Project Datateams sluit af

Donderdag 25 juni 2015 kwamen tien Carmeldatateams van de tweede tranche vanuit het hele land bijeen bij Carmelcollege Salland in Raalte. Hier hebben zij hun resultaten en ervaringen van de afgelopen twee jaar gedeeld.
Lees meer