Vacatures

Docent horeca (Oldenzaal)

Ben jij een docent horeca en is lesgeven binnen het praktijkonderwijs jouw passie? Dan is dit je kans! Wij zoeken een enthousiaste, innovatieve docent die in staat is om dit vakgebied verder te ontwikkelen.
Lees meer

Teamleider onderwijs (Oss)

Dit betreft een interne vacature, alleen huidige medewerkers van Het Hooghuis worden uitgenodigd te reageren.
Lees meer

Docent wiskunde (Deventer)

Ben jij een ervaren eerstegraads bevoegde docent wiskunde en wil jij vanaf volgend schooljaar onze bovenbouwleerlingen havo/vwo lesgeven? Wil je aan de slag in een dynamische bovenbouwschool? Wil je investeren in jezelf en in je collega’s? Zet je jouw kennis en bevlogenheid in om jongeren te enthousiasmeren voor je vak? Kom dan ons team versterken!  
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst werkgroep Waardengericht Leren

12-05-2015 t/m 12-05-2015

De Carmelwerkgroep Waardengericht Leren bestaat uit collega's van het bestuursbureau en onze scholen. Zo'n vijf keer per jaar komt de werkgroep in Deventer bij elkaar.

Lees meer

Afsluiting tweede tranche Datateams

25-06-2015

De tweede tranche van het UT- en Carmelproject Datateams rondt aan het einde van dit schooljaar af. Ter afsluiting hiervan is op donderdag 25 juni 2015 een ontmoetingsmiddag gepland voor alle leden van de datateams en overige belangstellenden.

Lees meer

Uitgelicht

Docenten Marianum vertellen over 3xO

Docenten Marianum vertellen over 3xO

Docenten Yvonne Bouw en Hannie Lensink, Marianum, leggen in dit filmpje uit wat het vak 3xO (Onderzoeken, Ontwerpen, Ondernemen) inhoudt. Bekijk ook het beeldartikel in Carmel Magazine april 2015.

Lees meer
Mijn passie

Mijn passie

‘Als je me tien jaar geleden had gezegd dat ik in mijn werk niets meer met muziek zou doen, had ik je niet geloofd. Maar hoewel ik thuis wel achter de piano kruip - het begon toch te kriebelen - mis ik het op school niet. De energie die ik vroeger haalde uit de muziek, haal ik nu uit het werken met mensen. Ik bof zó met dit betrokken team!'

Lees meer