Vacatures

Onderwijsassistent (Lichtenvoorde)

Ben jij de onderwijsassistent die onze docenten tijdelijk ondersteunt tijdens de lessen in de bovenbouw van het vmbo? Wil je leerlingen graag helpen bij het maken van hun sectorwerkstuk? En ben je bekend met SOM-today? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Docent Informatica, 1e graads (Emmen)

Wil je lesgeven op een school die groeit en die een breed onderwijsaanbod heeft? Wil je parttime of fulltime aan de slag bij ons in Emmen en ben je per 1 mei 2016 beschikbaar? Dan is deze baan iets voor jou!
Lees meer

Adjunct-directeur havo bovenbouw (Oldenzaal)

Wij zoeken een adjunct-directeur met passie voor onderwijs en die het belang van onze leerlingen altijd voorop zet.
Lees meer

Agenda

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 2e aanvraagtermijn

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 2e aanvraagtermijn

10-02-2016

Heb jij als leraar een goed idee waarmee je het onderwijs van onderop kunt vernieuwen en verbeteren? Blijkt het realiseren van dit idee toch een hele uitdaging? Dan is het LerarenOntwikkelFonds (LOF) bedoeld voor jou. LOF ondersteunt met budget, begeleiding, een podium en een netwerk van gelijkgestemde collega’s. 

Wil je jouw initiatief indienen? Wacht niet te lang! Dit schooljaar zijn er nog twee aanvraagmomenten voor subsidie: 10 februari en 9 mei 2016.

Meer informatie vind je op de website van LOF.

Lees meer
VO-congres

VO-congres

31-03-2016

Op 31 maart 2016 vindt het jaarlijkse VO-congres plaats. Het negende VO-congres draait om ruimte voor de docent. Hoe maken we van onze scholen een inspirerende en aantrekkelijke werkplek/leergemeenschap waar niet alleen de ambities van leerlingen maar ook docenten, schoolleiders en bestuurders permanent worden uitgedaagd ‘t beste uit zichzelf te halen.
 
Lees meer

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

04-04-2016

Op maandag 4 april 2016 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Uitgelicht

Carmel Award: inzendperiode bijna van start

Carmel Award: inzendperiode bijna van start

Vanaf maandag 15 februari kunnen Carmelscholen havo- en vwo-profielwerkstukken inzenden om mee te dingen naar de Carmel Award. De inzending loopt tot en met 9 maart 2016.
Lees meer
Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Softwareleverancier SOMtoday BV en digitale nakijkapplicatie Revisely gaan samenwerken. Docenten kunnen vanuit SOMtoday ingeleverde werkstukken snel en efficiënt nakijken met Revisely. Revisely ondersteunt de docent bij het gehele proces rond schrijfopdrachten. Jeroen Fransen, CEO van Revisely: “Met deze tool bespaart een docent aanzienlijk tijd bij het geven van uitgebreide en gestructureerde feedback. Onderzoek toont aan dat dit iets is waar docenten echt behoefte aan hebben”.
Lees meer