Vacatures

Docent economie (Haren)

Ben jij docent economie in het 2e graads vakgebied en wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen in de onderbouw? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Reageer dan op deze vacature!     
Lees meer

Docent Nederlands (Oldenzaal)

Ben jij een energieke docent Nederlands? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk taal is? Kun jij verband leggen tussen taal en praktijk? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!  
Lees meer

Docent muziek (Oss)

Ben jij het veelzijdige talent op muzikaal gebied? Weet je met jouw manier van lesgeven onze onderbouwleerlingen havo/vwo enthousiast te maken voor je vak? Wil je in het nieuwe schooljaar bij ons aan de slag in Oss? Dan maken wij graag kennis met je!  
Lees meer

Uitgelicht

Project Datateams sluit af

Project Datateams sluit af

Donderdag 25 juni 2015 kwamen tien Carmeldatateams van de tweede tranche vanuit het hele land bijeen bij Carmelcollege Salland in Raalte. Hier hebben zij hun resultaten en ervaringen van de afgelopen twee jaar gedeeld.
Lees meer
Jaarverslag 2014

Jaarverslag 2014

Het jaarverslag 2014 van Stichting Carmelcollege is verschenen. In dit jaarverslag legt Carmel verantwoording af over het kalenderjaar 2014. In het jaarverslag tref je het verslag van de Raad van Toezicht, het bestuursverslag en de jaarrekening.

Lees meer