Vacatures

Docent ISK / NT2 (Gouda)

Heb jij affiniteit met anderstalige leerlingen en vind jij het belangrijk dat deze leerlingen de Nederlandse taal goed leren beheersen? Ben jij in staat om docent, mentor, adviseur en pedagoog tegelijkertijd te zijn? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Docent verzorging (Hengelo)

Ben jij de docent verzorging die graag les wil geven aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo? Wil je tijdelijk aan de slag op een kleinschalige locatie in Hengelo? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent wiskunde, 1e graads (Haren)

Ben jij docent wiskunde in het 1e graads vakgebied en ben je sterk op inhoud en didactiek? Wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen? Ben je bovendien geïnteresseerd in een tijdelijke, parttime functie? Dan past deze baan bij jou!
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

Carmel Magazine

Carmel Magazine

Het septembernummer van Carmel Magazine is uit! In dit nummer lees je onder andere de volgende artikelen: De school als merk, Leerlingen krijgen meer ruimte voor eigen keuzes, schoolgebouwen met een ziel, 'Drie scholen, drie waarden', Flipping the "Klassenzimmer Deutsch", Leren met de lesrobot en nog veel meer.
Lees meer
Voorbereidingen Carmel Award 2017 van start

Voorbereidingen Carmel Award 2017 van start

Donderdag 15 september kwam de nieuwe werkgroep Carmel Award Profielwerkstukken bij elkaar voor de aftrap van de Carmel Award 2017. Deze collega’s denken na over de invulling van de Carmel Award 2017. Het streven is een finaledag waarbij alle scholen zich kunnen presenteren. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.
Lees meer