Vacatures

Docent aardrijkskunde, 1e graads (Haren)

Ben jij docent aardrijkskunde in het 1e graads vakgebied en ben je sterk op inhoud én didactiek? Durf je de uitdaging aan om leerlingen tot een actieve werkhouding te stimuleren? Heb jij interesse in een tijdelijke uitdaging op het Maartenscollege in Haren? Dan maken wij graag kennis met je!  
Lees meer

Docent zorg & welzijn (Gouda)

Ben jij een actieve, betrokken docent zorg & welzijn? Weet jij onze vmbo-leerlingen op inspirerende wijze voor te bereiden op het vervolgonderwijs? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent economie (Gouda)

Ben jij een actieve, betrokken praktijkdocent economie? Weet jij onze vmbo-leerlingen op inspirerende wijze voor te bereiden op het vervolgonderwijs? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst vmbo

14-06-2016

Op dinsdag 14 juni 2016 vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst vmbo plaats. Locatie: Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug in Rijssen.
 
Lees meer

Extra bijeenkomst professionele leergemeenschap passend onderwijs

21-06-2016

Op dinsdag 21 juni (van 14.00 - 17.00 uur) organiseert de professionele leergemeenschap (PLG) passend onderwijs een bijeenkomst over de geldstromen van de samenwerkingsverbanden en de financiële inzet van passend onderwijs op school. De doelgroep van deze bijeenkomst is portefeuillehouders passend onderwijs en staffunctionarissen financiën van Carmel. Wil je beter beslagen ten ijs komen in je eigen samenwerkingsverband? Houd deze datum dan vast vrij in je agenda!
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Uitgelicht

Tanja Peters nieuwe voorzitter Centrale Directie Het Hooghuis

Tanja Peters nieuwe voorzitter Centrale Directie Het Hooghuis

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. T. (Tanja) Peters (42) benoemd tot voorzitter Centrale Directie van Het Hooghuis te Oss, Heesch en Ravenstein. De benoeming gaat in per 1 september 2016. Peters volgt de heer J. Rijkers op, die met pensioen gaat.

Lees meer
My first profielwerkstuk

My first profielwerkstuk

De start in juni was heel voortvarend. Het onderwerp, ‘Invloed van een healing environment op borstkankerpatiënten’, kwam helemaal van het groepje zelf. Lazen we een stukje van in de krant, meneer, best wel interessant. Als leerlingen uit de vijfde zoiets zeggen weet je dat ze heel enthousiast zijn. Ook het advies (dank je wel, Martin) om niet alles op internet te zoeken en geschreven informatie rond te pompen, maar onderzoek te doen in de grotemensenwereld, werd enthousiast ontvangen.
Lees meer