Vacatures

Teamleider voortgezet onderwijs (Deventer)

Bent u de onderwijskundig leider met een veranderkundig profiel? Die leiding en sturing wil geven aan diverse onderwijsontwikkelingen? Bent u in staat vertrouwen uit te stralen op een schoollocatie die aan vele veranderingen onderhevig is? Stimuleert u initiatieven die leiden tot de verbetering van het onderwijs en de organisatie? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent beeldende vorming en ckv (Oldenzaal)

Ben jij docent beeldende vorming en ckv en ben je per 19 november 2015 beschikbaar voor een tijdelijke baan bij ons in Oldenzaal? Wil jij lesgeven aan onze leerlingen in de onderbouw vmbo, havo en vwo en een klas 4 van de havo? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Docent Engels (Oldenzaal)

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze tweedegraads docent Engels? En ben je van 9 november 2015 tot de zomervakantie 2016 beschikbaar voor een baan bij het Twents Carmel College De Thij in Oldenzaal? Heb je interesse in verschillende aspecten van de Engelse taal en wil je luisteren, lezen, spreken en schrijven op een hoog niveau onderwijzen? Wil jij als gemotiveerde docent Engels onderwijs verrijken door inzet van ICT? Solliciteer dan nu op deze vacature!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst tweede fase

12-11-2015

Op donderdag 12 november 2015 vindt de netwerkbijeenkomst tweede fase plaats. Genodigden ontvangen binnenkort meer informatie via e-mail.
Lees meer

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

01-12-2015

Op dinsdag 1 december 2015 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst vmbo

03-12-2015

Op donderdag 3 december 2015 van 15.00 uur tot 19.30 uur vindt de netwerkbijeenkomst vmbo plaats. Genodigden ontvangen in het najaar een uitnodiging per e-mail.
Lees meer

Uitgelicht

Werkzaamheden op 20 en 21 oktober a.s.

Vanwege werkzaamheden aan de glasvezelverbinding op 20 en 21 oktober zijn mogelijk de website, het intranet en webgeralateerde Carmelapplicaties tijdelijk niet beschikbaar. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden op beide dagen vóór 08.00 uur 's ochtends zijn afgerond.
Lees meer
Minister Kamp bezoekt Lyceum De Grundel

Minister Kamp bezoekt Lyceum De Grundel

Minister Henk Kamp van Economische Zaken riep maandag 28 september leerlingen van Lyceum De Grundel in zijn geboorteplaats Hengelo op om politiek actief te worden.
Lees meer