Vacatures

Docent tekenen, handvaardigheid en nieuwe media (Emmen)

Ben je docent tekenen, handvaardigheid en nieuwe media? Haal jij het creatieve talent naar boven bij leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs? Wil je tijdelijk aan de slag in Emmen? Reageer dan direct op deze vacature!  
Lees meer

Docent natuurkunde en NLT, 1e graads (Haren)

Ben jij docent natuurkunde en NLT (natuur, leven en techniek) in het 1e graads vakgebied? Wil je jouw fascinatie voor je vak graag overbrengen op leerlingen in de bovenbouw van de havo en het vwo? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent wiskunde, 1e graads (Raalte)

Ben jij 1e graads docent wiskunde en per 9 januari 2017 beschikbaar voor een baan bij ons in Raalte ter vervanging van zwangerschapsverlof? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

Herfstwandeling Kloosterpad Zenderen

Herfstwandeling Kloosterpad Zenderen

In het kleine Twentse dorp Zenderen staan nog drie kloosters, namelijk het bezinningscentrum "De Zwanenhof", het slotklooster van de zusters Carmelitessen en het Karmelietenklooster. Om de religieuze geschiedenis van de kloosters onder de aandacht te brengen en deze geschiedenis vooral te behouden is in Zenderen een unieke wandelroute ontwikkeld. Drie keer per jaar worden wandelaars tijdens een georganiseerde seizoenswandeling rondgeleid door de gebouwen, op het slotklooster na. Op zondag 6 november 2016 (9.00 - 14.00 uur) kan men weer genieten van de jaarlijkse Herfstwandeling.
Lees meer
Gitti Burema rector Marianum

Gitti Burema rector Marianum

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. Gitti Burema-Bekhuis MME benoemd tot rector van Scholengemeenschap Marianum te Groenlo/Lichtenvoorde. De benoeming gaat in per 1 april 2017.

Lees meer