Vacatures

Docent scheikunde (Enschede)

Ben jij een 1e graads bevoegde docent scheikunde en per 1 augustus beschikbaar voor een fulltime baan bij ons in Enschede? Wil je werken op een ondernemende begaafdheidsprofielschool? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent Nederlands (Haren)

Ben jij docent Nederlands in het 1e graads vakgebied en ben je sterk op inhoud en didactiek? Wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Bekijk dan snel of deze baan bij jou past!  
Lees meer

Docent economie (Haren)

Ben jij docent economie in het 2e graads vakgebied en wil je jouw fascinatie voor het vak graag overbrengen op leerlingen in de onderbouw? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Ben je bovendien geïnteresseerd in een functie op een internationaal georiënteerde school? Reageer dan op deze vacature!     
Lees meer

Uitgelicht

Project Datateams sluit af

Project Datateams sluit af

Donderdag 25 juni 2015 kwamen tien Carmeldatateams van de tweede tranche vanuit het hele land bijeen bij Carmelcollege Salland in Raalte. Hier hebben zij hun resultaten en ervaringen van de afgelopen twee jaar gedeeld.
Lees meer
Jaarverslag 2014

Jaarverslag 2014

Het jaarverslag 2014 van Stichting Carmelcollege is verschenen. In dit jaarverslag legt Carmel verantwoording af over het kalenderjaar 2014. In het jaarverslag tref je het verslag van de Raad van Toezicht, het bestuursverslag en de jaarrekening.

Lees meer