Vacatures

Docent klassieke talen, 1e graads (Deventer)

Ben jij een enthousiaste docent klassieke talen die op eigentijdse wijze invulling kan geven aan lessen in de onderbouw? Ga je ook graag aan de slag met ons Ecolyceum? En ben je daarbij in staat buiten de bestaande kaders te denken? Wil je lesgeven in een klassiek schoolgebouw met moderne onderwijsfaciliteiten? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent natuur- en scheikunde (Lichtenvoorde)

Ben jij docent natuur- en scheikunde in het tweedegraads vakgebied. Wil je het nieuwe schooljaar aan de slag op een kleinschalige school in Lichtenvoorde en vind je het leuk om jongeren enthousiaste te maken voor je vak? Kom dan ons team versterken! Reageer dan direct op deze vacature!  
Lees meer

Afdelingsleider bovenbouw vmbo b/k (Enschede)

Voor locatie Wethouder Beversstraat zijn we op zoek naar een afdelingsleider die zich voor langere tijd met de locatie wil verbinden.
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst vmbo

14-06-2016

Op dinsdag 14 juni 2016 vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst vmbo plaats. Locatie: Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug in Rijssen.
 
Lees meer

Extra bijeenkomst professionele leergemeenschap passend onderwijs

21-06-2016

Op dinsdag 21 juni (van 14.00 - 17.00 uur) organiseert de professionele leergemeenschap (PLG) passend onderwijs een bijeenkomst over de geldstromen van de samenwerkingsverbanden en de financiële inzet van passend onderwijs op school. De doelgroep van deze bijeenkomst is portefeuillehouders passend onderwijs en staffunctionarissen financiën van Carmel. Wil je beter beslagen ten ijs komen in je eigen samenwerkingsverband? Houd deze datum dan vast vrij in je agenda!
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Uitgelicht

Leerlingen Bonhoeffer College naar Londen voor Shell Eco Marathon

Leerlingen Bonhoeffer College naar Londen voor Shell Eco Marathon

Twaalf leerlingen van het Bonhoeffer College locatie Bruggertstraat nemen van 30 juni tot en met 3 juli a.s. met een zelfgebouwde auto deel aan de Shell Eco Marathon Europe in Londen. De leerlingen werken samen onder de naam 'Green Team Twente Young' aan een auto die zo zuinig mogelijk het parcours op het Queen Elizabeth Olympic Park moet gaan afleggen.
Lees meer
Tanja Peters nieuwe voorzitter Centrale Directie Het Hooghuis

Tanja Peters nieuwe voorzitter Centrale Directie Het Hooghuis

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. T. (Tanja) Peters (42) benoemd tot voorzitter Centrale Directie van Het Hooghuis te Oss, Heesch en Ravenstein. De benoeming gaat in per 1 september 2016. Peters volgt de heer J. Rijkers op, die met pensioen gaat.

Lees meer