Vacatures

Teamleider vwo (Haren)

Voor het team vwo zoeken wij een teamleider met een koersvaste focus op onderwijs en onderwijsverbetering. Ga jij graag het gesprek aan over onderwijsresultaten en vertelt jouw analytisch vermogen je feilloos waar je moet (bij)sturen? Ben jij de energieke, mens- en relatiegerichte leidinggevende die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent science (Raalte)

Ben jij de docent die een combinatie van techniek, natuurkunde en scheikunde perfect beheerst? Maak jij onze onderbouwleerlingen havo/atheneum enthousiast voor deze vakken? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees meer

Docent natuurkunde, 1e graads (Eindhoven)

Zoek je een baan waarbij je je kennis en ervaring in kan zetten om het vak natuurkunde op een hoog niveau te brengen?  Wil je aan de slag op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven en vind je het leuk om met jongeren te werken? Kom dan ons team versterken!  
Lees meer

Uitgelicht

Pius X College trots op meiden in de techniek

Pius X College trots op meiden in de techniek

Op veel plekken doen scholen en bedrijven er alles aan om meisjes te interesseren voor een opleiding en baan in de techniek. Maar vaak lukt het niet. Bij Pius X in Almelo is het wel gelukt. Daar heeft 61 procent van de leerlingen gekozen voor een technische opleiding.
Lees meer
Bonhoeffer College in actie voor goede doelen

Bonhoeffer College in actie voor goede doelen

Vanaf dinsdag 1 september komt het Bonhoeffer College in actie tijdens haar jaarlijkse goede doelen actie. Onder het motto "Jongeren voor elkaar, Bonhoeffer voor Enschede" gaan leerlingen en medewerkers van alle locaties zo veel mogelijk geld inzamelen voor twee goede doelen in Enschede.
Lees meer