Vacatures

Docent media, vormgeving en ICT (Almelo)

Ben jij docent op het gebied van media, vormgeving & ICT? Geniet jij van de inventiviteit van jongeren? Wil je vmbo-leerlingen voorbereiden op een vervolgopleiding in de creatieve sector? Kom dan ons enthousiaste onderwijsteam versterken!
Lees meer

Docent natuurkunde, 1e of 2e graads (Emmen)

Ben je in staat om de geheimen van de natuurkunde op een heldere wijze over te brengen op jongeren? Heb je affiniteit met practica en wil je aan de slag binnen het voortgezet onderwijs in Emmen? Dan is deze baan iets voor jou!
Lees meer

Docent klassieke talen (Deventer)

Ben jij docent klassieke talen die op eigentijdse wijze invulling kan geven aan lessen in de onderbouw? Ga je ook graag aan de slag met onze hoogbegaafdenklas? Wil je lesgeven in een klassiek schoolgebouw met moderne onderwijsfaciliteiten? Reageer dan op deze parttime vacature!
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst werkgroep Waardengericht Leren

12-05-2015 t/m 12-05-2015

De Carmelwerkgroep Waardengericht Leren bestaat uit collega's van het bestuursbureau en onze scholen. Zo'n vijf keer per jaar komt de werkgroep in Deventer bij elkaar.

Lees meer

Afsluiting tweede tranche Datateams

25-06-2015

De tweede tranche van het UT- en Carmelproject Datateams rondt aan het einde van dit schooljaar af. Ter afsluiting hiervan is op donderdag 25 juni 2015 een ontmoetingsmiddag gepland voor alle leden van de datateams en overige belangstellenden.

Lees meer

Uitgelicht

Docenten Marianum vertellen over 3xO

Docenten Marianum vertellen over 3xO

Docenten Yvonne Bouw en Hannie Lensink, Marianum, leggen in dit filmpje uit wat het vak 3xO (Onderzoeken, Ontwerpen, Ondernemen) inhoudt. Bekijk ook het beeldartikel in Carmel Magazine april 2015.

Lees meer
Mijn passie

Mijn passie

‘Als je me tien jaar geleden had gezegd dat ik in mijn werk niets meer met muziek zou doen, had ik je niet geloofd. Maar hoewel ik thuis wel achter de piano kruip - het begon toch te kriebelen - mis ik het op school niet. De energie die ik vroeger haalde uit de muziek, haal ik nu uit het werken met mensen. Ik bof zó met dit betrokken team!'

Lees meer