Vacatures

Docent natuurkunde en NLT, 1e graads (Haren)

Ben jij docent natuurkunde en NLT (natuur, leven en techniek) in het 1e graads vakgebied? Wil je jouw fascinatie voor je vak graag overbrengen op leerlingen in de bovenbouw van de havo en het vwo? Ben je sterk op inhoud en didactiek? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Docent wiskunde, 1e graads (Raalte)

Ben jij 1e graads docent wiskunde en per 9 januari 2017 beschikbaar voor een baan bij ons in Raalte ter vervanging van zwangerschapsverlof? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent Engels (Deventer)

Ben jij tweedegraads docent Engels en ben je per 1 december 2016 beschikbaar voor een periode van vier maanden? Wil je lesgeven aan onderbouwleerlingen van het havo/vwo en gymnasium (met name brugklassen) in een klassiek schoolgebouw met moderne onderwijsfaciliteiten? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

Gitti Burema rector Marianum

Gitti Burema rector Marianum

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft mevrouw drs. Gitti Burema-Bekhuis MME benoemd tot rector van Scholengemeenschap Marianum te Groenlo/Lichtenvoorde. De benoeming gaat in per 1 april 2017.

Lees meer
Mijn Passie

Mijn Passie

Wilma Hekker is docent tekenen/handvaardigheid, beeldend kunstenaar (wilmahekkert.nl) en initiatiefnemer van de Kunstklas op het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Stormink in Deventer
Lees meer