Vacatures

Docent biologie (Almelo)

Ben jij docent biologie met een tweedegraads lesbevoegdheid? Laat jij leerlingen graag ontdekken hoe mens, plant en dier functioneren? Wil je binnenkort aan de slag op een moderne vmbo-school in Almelo? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent Nederlands (Emmen)

Ben je een enthousiaste tweedegraads docent Nederlands? Wil je per 11 oktober a.s. tijdelijk (tot de zomervakantie 2017) aan de slag bij ons in Emmen? Wil je graag lesgeven aan onze leerlingen in de mavo? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Docent wiskunde (Oldenzaal)

Wil je graag werken op een vmbo-school waar je de kans krijgt flink aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je vak? Ben jij de docent die de inhoud van je vak goed weet te verbinden met onze onderwijskundige vernieuwingen. En ben je daarnaast ook een goede coach voor leerlingen? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase

10-11-2016

Op donderdag 10 november vindt de netwerkbijeenkomst teamleiders tweede fase plaats. Locatie: Carmel College Salland in Raalte.
 
Lees meer

Facilitair Platform

21-03-2017

Op dinsdag 21 maart 2017 vindt het Facilitair Platform plaats.
Lees meer

Finale Carmel Award

07-04-2017

Op vrijdag 7 april 2017 is de finale van de Carmel Award.
Lees meer

Uitgelicht

Bezielde professionaliteit binnen Carmel

Bezielde professionaliteit binnen Carmel

Elk mens leeft vanuit waarden die hij belangrijk vindt. Of je het leuk vindt of niet, je bent als leraar voorbeeld voor leerlingen: in gedrag, in hoe je met de leerlingen omgaat, hoe jij je vak overdraagt, hoe je met je collega’s omgaat, wat voor jou van waarde is. Je kunt jezelf niet buitenspel zetten.
Lees meer

Onderwijs op maat met de lesrobot

Carmelschool het Bonhoeffer College, locatie Van der Waalslaan, biedt met de lesrobot onderwijs op maat voor leerlingen die niet in staat zijn om de lessen op school te volgen.
Lees meer