Vacatures

Docent Nederlands als tweede taal (NT2) (Gouda)

Heb jij affiniteit met anderstalige leerlingen en vind jij het belangrijk dat deze leerlingen de Nederlandse taal goed leren beheersen? Ben jij in staat om docent, mentor, adviseur en pedagoog tegelijkertijd te zijn? Dan maken wij graag kennis met je!  
Lees meer

Onderwijsassistent Zorg & Welzijn (Deventer)

Ben jij de onderwijsassistent die breed inzetbaar is binnen onze afdeling Zorg en Welzijn? Ben je in staat zelfstandig groepen leerlingen te begeleiden en denk je graag mee over de gang van zaken binnen het team? Reageer dan op deze vacature!  
Lees meer

Native speaker English (Heesch)

Are you a native speaker of English who would like to work in a comprehensive school in the South of the Netherlands? Are you experienced in working with teens aged 12-16? Then this vacancy might be an excellent opportunity for you!
Lees meer

Agenda

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

01-12-2015

Op dinsdag 1 december 2015 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst vmbo

03-12-2015

Op donderdag 3 december 2015 van 15.00 uur tot 19.30 uur vindt de netwerkbijeenkomst vmbo plaats. Genodigden ontvangen in het najaar een uitnodiging per e-mail.
Lees meer

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

28-01-2016

Op donderdag 28 januari 2016 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Uitgelicht

Promotiebeurs voor leraren

Promotiebeurs voor leraren

Bevoegde leraren in het voortgezet onderwijs kunnen tot en met 12 januari 2016 weer een beurs aanvragen voor een promotieonderzoek. Doel van deze promotiebeurs is om, met meer gepromoveerde leraren voor de klas, de aansluiting tussen scholen en universiteiten te versterken.
Lees meer
Succesvolle eerste GEObattle Het Twickel College

Succesvolle eerste GEObattle Het Twickel College

Afgelopen woensdag 25 november streden twintig teams tijdens de allereerste GEObattle. De GEObattle is een aardrijkskundewedstrijd voor basisschoolleerlingen. De GEObattle is een project van de Geo Future School van Het Twickel College in Hengelo. Er deden 80 leerlingen mee uit groep 8 afkomstig uit Hengelo, Borne, Delden, Beckum, Saasveld en Diepenheim.
 
Lees meer