Vacatures

Teamleider voortgezet onderwijs (Deventer)

Bent u de onderwijskundig leider met een veranderkundig profiel? Die leiding en sturing wil geven aan diverse onderwijsontwikkelingen? Bent u in staat vertrouwen uit te stralen op een schoollocatie die aan vele veranderingen onderhevig is? Stimuleert u initiatieven die leiden tot de verbetering van het onderwijs en de organisatie? Solliciteer dan op deze vacature!
Lees meer

Docent Engels (Oldenzaal)

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze tweedegraads docent Engels? En ben je van 9 november 2015 tot de zomervakantie 2016 beschikbaar voor een baan bij het Twents Carmel College De Thij in Oldenzaal? Heb je interesse in verschillende aspecten van de Engelse taal en wil je luisteren, lezen, spreken en schrijven op een hoog niveau onderwijzen? Wil jij als gemotiveerde docent Engels onderwijs verrijken door inzet van ICT? Solliciteer dan nu op deze vacature!  
Lees meer

Docent Engels (Heesch)

Ben jij docent Engels in het tweedegraads vakgebied en wil je voor minimaal een jaar aan de slag bij ons in Heesch? Wil je graag lesgeven in het vmbo en de mavo? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Agenda

Netwerkbijeenkomst communicatie

12-10-2015

Maandag 12 oktober 2015 organiseert Carmel de netwerkdag communicatie. Drie keer per jaar komen communicatiemedewerkers en -adviseurs van alle Carmelscholen bijeen.
Lees meer

Studiedag vertrouwenspersonen

13-10-2015

Op dinsdag 13 oktober 2015 vindt de studiedag vertrouwenspersonen plaats. De doelgroep van deze studiedag is vertrouwenspersonen op Carmelscholen. Genodigden hebben in september bericht gekregen.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst tweede fase

12-11-2015

Op donderdag 12 november 2015 vindt de netwerkbijeenkomst tweede fase plaats. Genodigden ontvangen binnenkort meer informatie via e-mail.
Lees meer

Uitgelicht

Werkzaamheden op 20 en 21 oktober a.s.

Vanwege werkzaamheden aan de glasvezelverbinding op 20 en 21 oktober zijn mogelijk de website, het intranet en webgeralateerde Carmelapplicaties tijdelijk niet beschikbaar. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden op beide dagen vóór 08.00 uur 's ochtends zijn afgerond.
Lees meer
Minister Kamp bezoekt Lyceum De Grundel

Minister Kamp bezoekt Lyceum De Grundel

Minister Henk Kamp van Economische Zaken riep maandag 28 september leerlingen van Lyceum De Grundel in zijn geboorteplaats Hengelo op om politiek actief te worden.
Lees meer