Vacatures

Onderwijsassistent (Lichtenvoorde)

Ben jij de onderwijsassistent die onze docenten tijdelijk ondersteunt tijdens de lessen in de bovenbouw van het vmbo? Wil je leerlingen graag helpen bij het maken van hun sectorwerkstuk? En ben je bekend met SOM-today? Solliciteer dan direct!  
Lees meer

Docent Informatica, 1e graads (Emmen)

Wil je lesgeven op een school die groeit en die een breed onderwijsaanbod heeft? Wil je parttime of fulltime aan de slag bij ons in Emmen en ben je per 1 mei 2016 beschikbaar? Dan is deze baan iets voor jou!
Lees meer

Adjunct-directeur havo bovenbouw (Oldenzaal)

Wij zoeken een adjunct-directeur met passie voor onderwijs en die het belang van onze leerlingen altijd voorop zet.
Lees meer

Agenda

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 2e aanvraagtermijn

LerarenOntwikkelFonds (LOF): Sluiting 2e aanvraagtermijn

10-02-2016

Heb jij als leraar een goed idee waarmee je het onderwijs van onderop kunt vernieuwen en verbeteren? Blijkt het realiseren van dit idee toch een hele uitdaging? Dan is het LerarenOntwikkelFonds (LOF) bedoeld voor jou. LOF ondersteunt met budget, begeleiding, een podium en een netwerk van gelijkgestemde collega’s. 

Wil je jouw initiatief indienen? Wacht niet te lang! Dit schooljaar zijn er nog twee aanvraagmomenten voor subsidie: 10 februari en 9 mei 2016.

Meer informatie vind je op de website van LOF.

Lees meer

Bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs

04-04-2016

Op maandag 4 april 2016 vindt de bijeenkomst kennisalliantie bezield onderwijs plaats. Deze bijeenkomst vindt is van 14.00 uur tot 19.00 uur in Deventer.
Lees meer

Schoolleidingendag

14-04-2016

Op donderdag 14 april 2016 vindt de jaarlijkse Schoolleidingendag van Carmel plaats. Deze wordt gehouden bij het Bilderberg Hotel in Wolfheze.

Lees meer

Uitgelicht

Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Samenwerking SOMtoday en Revisely resulteert in slimme tool

Softwareleverancier SOMtoday BV en digitale nakijkapplicatie Revisely gaan samenwerken. Docenten kunnen vanuit SOMtoday ingeleverde werkstukken snel en efficiënt nakijken met Revisely. Revisely ondersteunt de docent bij het gehele proces rond schrijfopdrachten. Jeroen Fransen, CEO van Revisely: “Met deze tool bespaart een docent aanzienlijk tijd bij het geven van uitgebreide en gestructureerde feedback. Onderzoek toont aan dat dit iets is waar docenten echt behoefte aan hebben”.
Lees meer
Belpanel

Belpanel

De rekentoets weegt op vmbo, havo en mbo voorlopig niet mee voor het eindexamen. Op het vwo is de uitslag van de rekentoets vanaf dit schooljaar wél van invloed op het examenresultaat. Moeten dan niet álle leerlingen goed kunnen rekenen? Het Carmelpanel reageert op de stelling: Wie niet kan rekenen telt niet mee!
Lees meer